SPANISH BREAKFAST

jueves, 7 de julio de 2011

WEB 1:

http://xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/materials/tdsla/index-5.html

*Crec que aquesta web és realment útil especialment per alumnes d'ESO i Batxillerat. La meva experiència em demostra que aquests alumnes tenen un nivell bàsic pel que fa a la gramàtica i al llenguatge escrit però la seva gran mancança és en els listenings i en l'speaking. El temps a l'aula és realment limitat per aquells alumnes realment interessats en aquestes dues habilitats. En aquesta web podem escoltar a parlants de la llengüa anglesa dins d'un àmbit natural i alhora podem realitzar exercicis sobre el que hem sentit. Considero que aquests exemples són molt més útils/reals/espontànis que no pas els listenings que escolten a classe (preparats i irreals).
Et dóna també la opció de descarregar-te els listenings que creguis més interessants i et proporciona un gran ventall de temes per poder desenvolupar la teva parla oral (Speaking Practice).
*Les competències que es treballen són les següents:
       -Competència comunicativa lingüística i audiovisual
       -Tractament de la informació i competència digital
       -Competència d'aprendre a aprendre
       -Competència d'autonomia i iniciativa personal
*Pel que fa a l'aula, crec que és una eina molt interessant. Agafant com a exemple l'apartat de "Listening & Speaking" d'anglès de secundària, una bon tasca seria utilitzar la Practice 1(http://www.real-english.com/). 
De les quatre opcions que ens donen, trobo molt interessants la primera "How to Use Real English" i l'última "Yesterday". Potser em decanto per la darrera ja que podem escoltar a gent nativa d'EEUU mentre alhora repasem la teoria del Past Simple. En aquest cas, els faria escoltar el vídeo un parell de vegades i que intentessin  captar tots els verbs regulars i irregulars que escoltin. Llavors faria els exercicis i per acabar, llegiria el transcript perquè acabessin d'entendre aquelles parts més costoses. 
     

No hay comentarios:

Publicar un comentario